Volledige kandidatenlijst OPZ bekend

Sterke mix van oudgedienden en nieuwkomers

Op 5 februari heeft OPZ de volledige kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 bekend gemaakt. De lijst wordt aangevoerd door Joop Berendsen, gevolgd door Peter Kramer op de tweede plaats en Bruno Bouberg Wilson op plaats drie. Op de vierde plaats staat Bart Schuitenmaker en de top 5 wordt compleet gemaakt door Helen Keur.

Op de lijst van OPZ staan 20 deskundige kandidaten. Lijsttrekker en fractievoorzitter Joop Berendsen: “ Met dit team heeft OPZ alle kennis en kunde in huis om onze plannen en ideeën uit te voeren. Namelijk goede zorg, betaalbaar wonen voor oud én jong, meer openheid bij besluitvormingsprocessen, een goede verhouding tussen ondernemers en bewoners in Zandvoort en natuurlijk het realiseren van onze Zandhopper.”

Buiten de top 5 bevat de lijst van OPZ zowel bekende namen als nieuwe gezichten. Hans Ruurda, namens Pluspunt veelal terug te vinden in de Blauwe Tram, heeft positie nummer 9 op de OPZ lijst en het eerste 10 tal wordt volgemaakt door de winnaar van de Zandvoortse ondernemerstrofee 2016 / 2017 en secretaris van de vereniging Bedrijventerrein Noord, Patrick Berg.

De volledige lijst van OPZ, het verkiezingsprogramma 2018 – 2022 en meer informatie over het lidmaatschap van OPZ is te vinden op de website van OPZ: www.opzandvoort.nl